Isolering

Skråvægge i tagkonstruktionen​

Hos 2Abyg udfører vi efter isolering af skrå vægge. Til dette anvender vi papirisolering fra Termex.

Der findes mange varianter af skråvægge og deres konstruktion, og det kræver en individuel vurdering af netop dit projekt.

Loftisolering

Loftisolering​

Hvis dit hus er dårligt isoleret på loftet, vil der forsvinde rigtigt meget varme op. Da varmen jo stiger op ad, er det på loftet at der skal ligge mest isolering.

På lavenergi huse er der ofte isoleret med 600 mm isolering. Hvis et loft er dårligt isoleret og det bliver efterisoleret med eks. 200 mm så alle de huller der typisk er i isolering bliver fyldt vil du kunne spare mange penge.
Typisk vil der kun tage ganske få år før at du har tjent pengene hjem igen. Det koster kun 14.000,00 kr. at få et loftisoleret med 200 mm på et hus der er 140 m2.

Skunkvægge i overetager​

Ved skunkvægge ses der ofte at der manglende isolering og at arbejdet ikke er lavet ret godt. Det vil sige af isolering ikke er monteret rigtig.

Hvis isoleringen i taget ikke følger med helt ned i etageadskillelsen og der er tale om en kold skunk, er der ofte problemer med kulde og at det trækker ind med kold luft. Her vil man kunne afhjælpe dette med at opsætte vindspærre og isolere bjælkelaget og evt. hele skunken med isolering.

Skunkvægge i overetager

Etageadskillesen

Ved at få isoleret din etageadskillelse, kan du opnå store fordele. Du kan f.eks. afhjælpe problemer med gennemtrængende lyd, gulve der er svære at opvarme og kuldebroer som i værste fald kan give anledning til fugt. Da gulv- og loftskonstruktioner kan være meget forskellige, vurderer vi hver opgave individuelt og giver dig et specifikt tilbud.

Hulmur​

Hvis hulmuren ikke er isoleret eller mangler isolering, vil væggen indvendig være kold. Der kan også være fugt problemer inde i huset, da dugpunktet er helt inde ved tapetet i stuen. Dette vil forsvinde efter at hulmuren er blevet isoleret. Typisk vil man kunne spare imellem 3000-5000 kr. på varmeregningen.

Hulmur
Kælder_krybekælder

Kælder/krybekælder​

Har dit hus har en kælder som ikke er opvarmet, vil dit gulv mærkes koldt. Dette kan isoleret ved at bore små huller, hvor der efterfølgende kan blæses isolering ind. Her er det svært at sige hvor meget du kan spare på din varme regning. Men det er helt sikkert at du ikke fryser fødderne mere og det giver jo meget værdi.

Krybekælder:
Hvis dit hus har en krybekælder kan den isoleres på flere måder, Hvis der ikke er plads til at lave noget nede i krybkælderen er der kun den mulighed at blæse flamingo granulat ind under hele hulrummet. Det er en rigtig god løsning, du skal blot oplyse det til dit forsikringsselskab.
Hvis der er plads til at arbejde i krybekælderen kan der spændes noget dug under gulv konstruktionen og så efterfølgende blæses isolering ind imellem bjælkerne. Det er oftest den løsning vi vælger at bruge.
Der kan også bruges ”wet spray” som er en metode hvor papirisoleringen gøres våd og dermed kan hænge fast imellem bjælkerne. Denne metode kan vi også tilbyde men er ikke så almindelig.

Kontakt os allerede i dag og lad os aftale en tid, hvor vi kan kigge på dit projekt.

Luk menu